Wij begeleiden u van A tot Z...

Gesprek

1) U neemt vrijblijvend met ons contact op (zie rubriek contact) per telefoon, fax of email

2) We leggen een afspraak vast bij u waarop Patrick langskomt, indien nieuwbouw bij U thuis of op kantoor, voor renovatie steeds ter plekke. Enkel zo kan er na opmeting  geen misverstand zijn en is de offerte steeds correct zonder extra’s nadien.

3) Na de ontwerpfase wordt een tweede afspraak gepland waar de keuken in 3D wordt voorgesteld en overlopen om naar vormgeving toe in dezelfde lijn te zitten als het verwachte beeld van de klant. Indien mogelijk wordt dit dan ook ter plaatse licht gecorrigeerd of nadien aangepast.

4) een offerte wordt opgemaakt aan de hand van de goedgekeurde tekeningen. Bij deze derde afspraak worden zowel de offerte als de ontwerptekening in detail nogmaals besproken. Indien alle partijen akkoord zijn wordt er een samenwerkings contract opgesteld en getekend door beide partijen. De offerte en bijhorende technische en ontwerptekeningen voor aanleg van nutsleidingen etc. worden binnen de kortst mogelijke tijd bezorgd. Naar wens van de klant kunnen er in overleg met de bestaande klanten steeds een bezoek gebracht worden aan bestaande realisatie’s . (dit kan enkel bij goedkeuring van de eindklant, en wordt duidelijk gemeld bij iedere verkoop)

Plaatsing

De keuken wordt geproduceerd en opgeslagen in ons centraal magazijn te St-Truiden. Alle onderdelen van verschillende toeleveranciers worden samengebracht tot een geheel. Vanaf dan kan volgens afgesproken data bij ondertekening, de keuken geleverd & geplaatst  worden.

Dit gebeurt door Patrick zelf en een medewerker of kan in overleg  met hulp van de klant zelf in functie van de moeilijkheidsgraad. De klant kan natuurlijk steeds kiezen om zelf te plaatsen, wij bieden ook daar de nodige ondersteuning, maar raden dit zeker niet aan gezien de complexe materie.